Sooraw Logo 141526

Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение с обвързваща сила между онлайн магазин www.sooraw.eu на „СОУ РОУ“ ЕООД и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от sooraw.eu. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на sooraw.eu, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.
„СОУ РОУ“ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК 207345549, Седалище и адрес за кореспонденция: България, София, ПК 1504, ул. „Шипка“ №22, ет.1, офис 1

За поверителността на вашите данни
“СОУ РОУ“ ЕООД обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че „СОУ РОУ“ ЕООД има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки, е необходимо приемането на следните данни:

име и фамилия
електронна поща
телефон за връзка
адрес за фактура и доставка
пощенски код
наименование на фирма
ЕИК

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случаи на необходимост, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на „СОУ РОУ“ ЕООД. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.
Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на „СОУ РОУ“ ЕООД заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

Поръчката
Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на „СОУ РОУ“ ЕООД е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате, и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начин на доставка и начин на плащане. След приключване на поръчката на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация.

Цени
Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която ще получите информация в процеса на поръчка.

Проблеми при изпълнение на поръчката
Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано, поради някоя от следните причини:
Възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или по електронната поща
Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на „СОУ РОУ“ ЕООД (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас.

Плащане
Предлагаме плащане с наложен платеж: при получаване на поръчката, плащате на куриера в брой или с дебитна карта.

Доставка и получаване на продуктите
Доставка на адрес:
Избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код.
Доставка до офис на куриерска фирма:
Избира се в процеса на поръчка местоположението на офиса и наименованието му.

Отказ от поръчка и връщане
Можете да откажете поръчката си безплатно в рамките на деня, в който сте я направили, до 16:00 часа. За да откажете поръчка моля, позвънете на 0889 371 074 или ни пишете на office@sooraw.eu
При отказ на поръчка извън посочените срокове, клиентът трябва да заплати връщането на куриера обратно до нашия склад.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок, ако вида и цялостта на опаковката не са нарушени.
Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката.

Рекламации и въпроси към нас
Моля, свържете се с нас на телефон 0889 371 074 или 0885 149 216 с всички въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от „СОУ РОУ“ ЕООД.

Съдържание и авторски права
Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от „СОУ РОУ“ ЕООД и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на „СОУ РОУ“ ЕООД или на неговите представители. Използването на услугите и на уебсайтa sooraw.eu не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

За продуктите
Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми.

Съгласно Закона за защита на потребителите, потребителите на онлайн магазина www.sooraw.eu при липса на помирително споразумение могат да се обърнат за рекламация към регулиращите дейността органи на следния адрес:

* Уеб: kzp.bg
* Тел: 0700 111 22
* Адрес: гр. София, ПК 1000, пл. ”Славейков” №4А
* Имейл: email: info@kzp.bg

Платформа на ЕС за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС)

Алтернативно решаване спорове