Sooraw Logo 141526

За нас

ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ... ВДЪХНОВЕНО ОТ ПРИРОДАТА

Водени от желанието за избор на чиста храна, през последните години се сблъскахме с огромното предлагане на продукти, които включват все повече добавки, подобрители, оцветители, ароматизатори… все неща, които всеки човек, грижещ се за здравето си би искал да избегне. Така се зароди идеята за създаване на продукти, които да не съдържат никакви добавки, да са минали през минимални обработки и да включват само качествени съставки. Исках да създадем десерти и солени крекери, които са удобни да ги вземем с нас навън – на работа или докато пътуваме, както и да похапнем вкусно и без угризения у дома.

Развиваме собствено предприятие за производство, в което с много желание създаваме нашите продукти – с чисти съставки – натурални или органични.

Нашите продукти са направени от истински български плодове, ядки и семена, зеленчуци и подправки. Рецептите, над които сме работили месеци наред, са сътворени с много любов към здравословния начин на живот и внимание към качествения вкус. Съставките подбираме, комбинирани и тестваме  всеки ден, за да постигнем перфектен баланс и наситеност от нови и нови вкусове.

Sooraw 141721
Sooraw 141722

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Навикът който създадете днес на своите деца, утре те ще завещаят на внуците ви. 

В тази връзка ние избрахме да направим нови и различни продукти, с които да възпитаме нов начин на хранене, да обърнем внимание каква храна споделяме с нашите близки. Чрез нашите продукти искаме да предадем тази филосфия на здравословно хранене, здравословно мислене, следователно здравословен живот.

Да помислим за нас, за нашите наследници, това е посланието, което искаме да предадем. И тук не говорим само за здравословно хранене, но за начин на мислене и възпитание, които да се предадат на следващите поколение. Това, на което учим нашите деца и внуци днес, е един от основните методи с които да оставим своята следа за поколенията напред.